Skønheds Søvn

 

Kommende Workshops med Yoga Nidra – den ultimative skønhedssøvn

Dato: Søndag d. 24. november 2019 kl. 14.00- 16.00

Pris: 350,- kr.

Sted: Yogaliving, Thorvaldsensvej 3 baghuset, 1871 Frederiksberg.

Tilmelding: mail@ceciliesebastian.dk

Handelsbetingelser: Tilmelding til Cecilie Sebastians workshops er bindene. Pengene returneres ikke. Ved tilmelding accepterer du samtidig at Cecilie Sebastian ikke står til ansvar for evt. skader der måtte opstå under undervisnigen. Du deltager i undervisningen på eget ansvar. Tilmelding er “først til mølle” princippet, din plads er først sikret, når din betaling er modtaget.

Torsdag d. 20. juni kl. 17.00 – 19.00

Pris: 350,- kr.

Yoga Nidra også kaldet Dybde Afspænding eller Psykisk Søvn, er fantastisk effektiv til at heale og nære krop og sind. Yoga Nidra fjerner gammel træthed, er yderst gavnlig ved fysisk-, mental- og følelsesmæssig spænding og stress samt til at hele skader og opløse mentale blokeringer.

Den anvendes i traditionel Hatha Yoga som en essentiel praksis til selvhealing og giver et godt grundlag for en sund og veludhvilet krop i balance, samt til at ændre dybe uhensigtsmæssige indgroede vaner og handlemønstre. Yoga nidra er let og kræver ingen forudsætninger overhovedet.
Den forgår liggende og den vigtigste instruktion i Yoga Nidra er “hold dig vågen”. Yoga Nidra efterlader dig med en følelse at være afslappet, energifyldt og veludhvilet. Oplevelsen af klarhed og overskud.